Conștientizarea nr. 10 – 10 noiembrie 2020


 

Pe 13 noiembrie se împlinesc 3 ani de la lansarea proiectului „Dăruiește pentru Educație!”, un proiect prin care încurajăm liceenii să-și descopere pasiunile și să le pună în practică. Prilej cu care mi-au venit 13 conștientizări în minte, 13 înțelegeri pe care le iau cu mine din acest proiect și le folosesc mai departe.

 

Iată a zecea conștientizare:

 

Nu totul e de 10 într-un proiect.

 

Dar totul tinde spre 10 și chiar mai mult.

 

Nu e important ca totul să fie de 10 pentru că uneori nu are cum. Apar situații neprevăzute, neclarități, încurcături. Apare o pandemie care schimbă totul foarte rapid.

 

Dar totul poate tinde spre 10 și chiar mai mult în momentul în care conștientizăm că nu mai suntem la 10 și căutăm modalități de a ajunge acolo.

 

Lumea este perfectă așa cum este și, în același timp, este perfectibilă în sensul că poate fi creată, schimbată, îmbunătățită, reconfigurată, reproiectată pentru a atinge în modul cel mai potrivit cu putință rezultatele pe care ni le dorim.

 

Dacă pentru tine este firesc să nu fie totul de 10, ci înspre 10, hai cu noi în proiectul „Dăruiește pentru Educație!”! Hai să-i încurajăm împreună pe liceeni să-și descopere pasiunile și să le pună în practică!

 

De ce? Pentru că e important să învețe înspre 10 și e important să-și descopere ce-i pasionează cu adevărat. Și e vital să înțeleagă faptul că nu tot ceea ce vor face în Viață va fi de 10 din „prima”, dar poate fi înspre 10.

 

Cum poți face asta? Hai ca Dăruitor de nota 10 în proiectul „Dăruiește pentru Educație!”! Fiecare donație primită din partea Dăruitorilor ne ajută să ajungem la și mai mulți liceeni pe care îi putem încuraja să facă lucrurile de nota 10 în viețile lor.

 

Acum poți dona foarte ușor aici. Alege suma potrivită pentru tine și noi îți trimitem Certificatul de Dăruitor. Mulțumim!

 

DĂRUIEȘTE!

 

Iar dacă dorești să fii informat despre acțiunile din proiect, abonează-te la newsletter-ul „Dăruiește pentru Educație!”. Voi trimite săptămânal un mesaj pentru a păstra o bună comunicare cu tine.

 

Abonează-te la newsletter

 

Mulțumesc!

 

P.S. Fotografia este din Sezonul 1 unde încercam să mă dumiresc de ce videoproiectorul nu afișa slide-urile de pe laptop. Până la urmă m-am lămurit de ce și a funcționat. 😊