Conștientizarea nr. 9 – 09 noiembrie 2020


 

Pe 13 noiembrie se împlinesc 3 ani de la lansarea proiectului „Dăruiește pentru Educație!”, un proiect prin care încurajăm liceenii să-și descopere pasiunile și să le pună în practică. Prilej cu care mi-au venit 13 conștientizări în minte, 13 înțelegeri pe care le iau cu mine din acest proiect și le folosesc mai departe.

 

Iată a noua conștientizare:

 

Concentrează-te pe publicul țintă!

 

Focus pe liceeni, în cazul proiectului „Dăruiește pentru Educație!”.

 

Da, sunt importanți diriginții. Ba aș putea spune că sunt cei mai importanți în proiect pentru că, prin modul în care ei aleg să se implice în proiect, putem face anumite lucruri la nivelul liceenilor.

 

Da, sunt foarte importanți Dăruitorii pentru că, fără ei, nu am avea cum să desfășurăm proiectul.

 

Da, sunt importanți Mentorii, pentru că prin intermediul lor construim o rețea de oameni dedicați care îi încurajează pe liceeni să-și descopere pasiunile și să le pună în practică.

 

Da, sunt importante instituțiile din sistemul educațional – școli, inspectorate, minister.

 

Da, sunt importanți toți oamenii care se adună în jurul proiectului și care ne ajută cu tot felul de lucruri necesare.

 

Și da, sunt importanți membrii familiei Crețu – Marinela, Cristina și Vlad – pentru că-mi oferă susținerea de care am nevoie pentru a duce mai departe acest proiect.

 

Și, în același timp, focusul e important să fie pe liceeni. E important ca tot ceea ce facem în acest proiect să fie direcționat spre liceeni. Și e important ca ceea ce construim în acest proiect să fie în beneficiul liceenilor. Pentru că proiectul este despre ei și pentru ei.

 

Dacă toate aceste lucruri sunt firești pentru tine, hai cu noi în proiectul „Dăruiește pentru Educație!”! Hai să-i încurajăm împreună pe liceeni să-și descopere pasiunile și să le pună în practică!

 

De ce? Pentru că e important să învețe și e important să-și descopere ce îi pasionează cu adevărat. Și e vital să pună în practică pasiunile pentru a trăi Viața cu sens, împlinire și satisfacție.

 

Cum poți face asta? Hai ca Dăruitor în proiectul „Dăruiește pentru Educație!”! Fiecare donație primită din partea Dăruitorilor ne ajută să ajungem la și mai mulți liceeni pe care îi putem încuraja să-și descopere pasiunile și să identifice căi creative de a transforma pasiunile în obiceiuri de zi cu zi.

 

Acum poți dona foarte ușor aici. Alege suma potrivită pentru tine și noi îți trimitem Certificatul de Dăruitor. Mulțumim!

 

DĂRUIEȘTE!

 

Iar dacă dorești să fii informat despre acțiunile din proiect, abonează-te la newsletter-ul „Dăruiește pentru Educație!”. Voi trimite săptămânal un mesaj pentru a păstra o bună comunicare cu tine.

 

Abonează-te la newsletter

 

Mulțumesc!