Mesaj Diriginți

 

În cazul în care ai fost contactat/ă de un Dăruitor și ați stabilit că venim cu proiectul „DĂRUIEȘTE pentru EDUCAȚIE!” în clasa ta, te felicităm din toată inima pentru implicarea ta în proiect! Apreciem!

 

În cazul în care ai fost contactat/ă direct de mine sau de o persoană din echipa de proiect, îți mulțumim pentru că ai acceptat propunerea noastră de a veni cu proiectul „DĂRUIEȘTE pentru EDUCAȚIE!” în clasa ta. Apreciem!

 

În cazul în care nu ai fost contactat/ă de un Dăruitor sau de mine sau de o persoană din echipa de proiect, evită să disperi! 🙂 Dacă ai ajuns în acest site, la aceste informații, înseamnă că e posibil ca acest proiect să fie pentru tine și pentru clasa ta. Contactează-ne la romeo@romeocretu.ro sau la 0723 247 091 pentru a stabili împreună detaliile colaborării.

 

Înainte de a începe proiectul, iată mai jos câteva informații pe care e important să le știi.

 

Durata proiectului este de aproximativ 3 luni de zile.

 

În cadrul proiectului susținem – eu sau Mentorii implicați în proiect – 3 cursuri de 50 de minute la interval de aproximativ o lună de zile, de preferat în cursul orelor de dirigenție. De ce 3 întâlniri? Pentru că e un număr foarte bun pentru a genera impact în rândul liceenilor.

 

Primul curs este despre PASIUNE, despre cum poți să descoperi ce-ți place să faci în viață. Discutăm cu liceenii de ce este important să avem în permanență o PASIUNE care ne împlinește în fiecare zi. Practic, le canalizăm atenția spre a face ceva pentru ei și pentru viața lor. Tot la prima întâlnire le dăruim liceenilor și diriginților, în numele Dăruitorilor, câte un exemplar din cartea „Obiective și Obiceiuri”, varianta de liceu (cu autograf, bineînțeles).

 

Al doilea curs este despre ACȚIUNE, adică despre setarea de obiective și instalarea de obiceiuri care generează rezultate. Le povestim liceenilor despre influența pe care o au obiectivele și obiceiurile asupra vieții noastre. Și îi ajutăm să-și stabilească un obiectiv pentru următoarele 2 luni și să identifice obiceiurile ce merită instalate pentru atingerea obiectivului respectiv. Le povestim din experiența noastră – și a altor sute de persoane – și despre importanța monitorizării și raportării zilnice în instalarea obiceiurilor. Între a doua și a treia întâlnire au suficient timp să instaleze obiceiurile alese și să vadă cum funcționează pentru ei acest proces.

 

Al treilea curs este despre REZULTATE. Analizăm împreună cum a fost procesul pentru liceeni și le povestim cum pot să-și seteze mintea pentru obținerea rezultatelor pe care le doresc în viețile lor.

 

Pe toată durata de desfășurare a proiectului menținem permanent legătura prin telefon, e-mail sau alte canale de comunicare (WhatsApp, Messenger etc.) pentru a planifica și desfășura împreună etapele proiectului.

De ce?

Pentru că împreună putem face o schimbare semnificativă la nivelul liceenilor din România. Putem să le oferim cu adevărat suport în descoperirea pasiunilor prin care își pot trăi viața la adevăratul potențial.

 

Și pentru că la nivel de liceu există suficientă maturitate pentru a instala obiceiuri constructive care schimbă cu adevărat vieți.

 

Și pentru că astfel copiii ai căror diriginte / dirigintă ai ales să fii îți vor mulțumi din suflet peste ani pentru tot ceea ce ai făcut pentru ei, atât la clasă, cât și în cadrul acestui proiect. Din experiența mea de până acum nu există satisfacție mai mare în menirea noastră de educatori.

 

Ce e important?

Să vrem să le oferim liceenilor o experiență de neuitat! O experiență de care să își aducă aminte cu drag, o experiență care poate fi de referință în viața lor, pe lângă ceea ce învață în școală.

 

De ce toate acestea?

Pentru că PASIUNE + ACȚIUNE = REZULTATE. Și pentru că rezultatele pe care le obținem ne ajută să ne trăim viața la adevăratul potențial.

 

Îți mulțumesc pentru că faci parte din acest proiect! Apreciez!

 

Romeo

Dezvoltator de oameni

 

* EDUCATÓR, -OÁRE, educatori, -oare, adj., s. m., s. f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care educă copiii, tineretul (în școli); profesor, învățător. 2. S. f. Persoană cu o pregătire specială care se ocupă de educația copiilor preșcolari (în cămine și în grădinițe). – Din fr. éducateur, lat. educator. – Sursa: DEX 2009