Conștientizarea nr. 7 – 07 noiembrie 2020


Pe 13 noiembrie se împlinesc 3 ani de la lansarea proiectului „Dăruiește pentru Educație!”, un proiect prin care încurajăm liceenii să-și descopere pasiunile și să le pună în practică. Prilej cu care mi-au venit 13 conștientizări în minte, 13 înțelegeri pe care le iau cu mine din acest proiect și le folosesc mai departe.

 

Iată a șaptea conștientizare:

 

E importantă intuiția și sunt importante discuțiile cu oamenii!

 

E importantă conectarea cu tine și cu Universul pentru a primi idei și sunt importante discuțiile cu oamenii pentru a genera idei.

 

Ambele opțiuni sunt potrivite pentru diferite momente.

 

Dacă poți să te conectezi cu tine în liniște și să fii în fluxul Universului, atunci lasă să vină spre tine ideile pentru proiectele pe care le desfășori. Vei fi uimit/ă de ideile care vin în minte de „nicăieri”, idei la care poate nu ai cugetat niciodată.

 

Iar dacă simți că ai „ieșit de pe cale”, caută în jur oameni buni cu care poți discuta despre frământările tale și cere-le să-ți dea ideile care le vin în minte. Vei observa că vin cu idei creative pe care tu nu aveai cum să le vezi pentru că erai în „zbuciumul emoțional”. Nu spun să iei toate aceste idei și să le implementezi. Spun să le iei, să le mulțumești oamenilor pentru că ți le-au oferit și să vezi cum, pe măsură ce se clarifică lucrurile în mintea ta, te întorci pe cale cu o claritate pe care credeai că ai pierdut-o. Nu, nu ai pierdut-o! S-a suspendat temporar din cauza emoțiilor tale.

 

Caută în jur oameni cu care poți să vorbești deschis despre toate aspectele din proiect, inclusiv despre tine. Știu, nu ești un „aspect” în proiect. 😊 În același timp, poți avea o influență mare în proiect și oamenii de încredere îți pot spune când ai luat-o razna. Chiar dacă uneori n-o să-ți placă ce-ți spun oamenii respectivi.

 

Iar dacă vrei să te însoțești la un drum din Viața ta cu oameni de calitate, hai cu noi în proiectul „Dăruiește pentru Educație!”! Hai să-i încurajăm împreună pe liceeni să-și descopere pasiunile și să le pună în practică!

 

De ce? Pentru că și ei, la rândul lor, merită să vadă că sunt oameni de calitate în comunități, oameni care le pot oferi suport pentru creștere și dezvoltare.

 

Cum poți face asta?

 

Hai ca Dăruitor în proiectul „Dăruiește pentru Educație!”! Fiecare donație primită din partea Dăruitorilor ne ajută să ajungem la și mai mulți liceeni cărora le putem arăta cât de important este să te însoțești la drum cu oameni de calitate.

 

Acum poți dona foarte ușor aici. Alege suma potrivită pentru tine și noi îți trimitem Certificatul de Dăruitor. Mulțumim!

 

DĂRUIEȘTE!

 

Iar dacă dorești să fii informat despre acțiunile din proiect, abonează-te la newsletter-ul „Dăruiește pentru Educație!”. Voi trimite săptămânal un mesaj pentru a păstra o bună comunicare cu tine.

 

Abonează-te la newsletter

 

Mulțumesc!

 

P.S. Fotografia este din iunie 2018, de la prima Gală „Dăruiește pentru Educație!”. Nu mai știu ce vorbeam cu Bogdan, dar sigur era ceva important! 😊