Raport de activitate pentru proiectul „Dăruiește pentru Educație!” – Sezonul 2, 2018 / 2019


 

Gata și al doilea sezon al proiectului „Dăruiește pentru Educație!”!

Un sezon în care m-am întâlnit cu 2.590 de liceeni și diriginți, de peste 3 ori mai mulți decât în Sezonul 1.

Pare mult? Pare puțin? Nu am nici cea mai vagă idee. Știu că în sezonul 2 am pornit cu gândul să ajungem la 1.800 de liceeni. Și am ajuns la 2.590. Totul prin creștere organică, sănătoasă. Și totul cu ajutorul Dăruitorilor care s-au implicat în acest proiect. Le mulțumesc din toată inima pentru suport! Apreciez!

A fost provocator să mă întâlnesc de 3 ori cu 87 de clase de liceu din 24 de orașe și să-mi gestionez și afacerea de liber profesionist. Pentru că a însemnat să-mi depășesc o convingere care îmi dădea târcoale și-mi spunea că nu pot să le fac pe amândouă. Uite că am putut, și încă foarte bine și în proiect, și în afacere. Ceea ce îmi demonstrează că se poate, ce e drept, cu multă muncă. Dar atunci când te simți binecuvântat că ceea ce faci faci cu pasiune, lucrurile devin infinit mai simple.

Intenția noastră pentru Sezonul 3 este să ajungem la peste 10.000 de liceeni și diriginții lor. Și spun „intenția noastră” pentru că pornesc la drum cu 19 mentori pe care îi pregătesc în această vară să meargă și să susțină ei întâlnirile cu liceenii pe plan local. Astfel, proiectul trece într-o nouă etapă de dezvoltare.

Ca și anul trecut, public aici raportul de activitate pentru Sezonul 2. Un raport care arată rezultatele obținute și modul în care s-au cheltuit banii dăruiți de Dăruitori. În acest sezon am reușit să mă plătesc pentru orele livrate în clasele de liceu („Ieeeeeeeiiiii!”, cum ar spune Cristina, fata care m-a ales să-i fiu tată în această Viață 😊). E un bun pas înainte ce ne va permite să plătim Mentorii pentru contribuția pe care o vor aduce începând cu Sezonul 3. Pentru că este important să dăruiești și este important să primești.

Mulțumesc din suflet tuturor celor implicați în proiect: Dăruitori, diriginți, liceeni, familia mea și celor care ne-au trimis numai gânduri bune de-a lungul întregului sezon! Apreciez!

Să ne vedem cu bine în Sezonul 3!

Raport de activitate „Dăruiește pentru Educație!” – Sezonul 2, 2018 / 2019