CUM A APĂRUT PROIECTUL PENTRU LICEENI „DĂRUIEȘTE PENTRU EDUCAȚIE!” – Pasiune + Acțiune = Rezultate – X


Hai să-ți spun cum a apărut ideea de PASIUNE + ACȚIUNE = REZULTATE!* 😊

Cred că a apărut prin Sezonul 2 când, la o clasă, la finalul ultimei prezentări, le-am cerut liceenilor feedback despre proiect. Și, unul dintre feedback-urile exprimate de un licean de-a noua a fost „Poate creați un nume al proiectului pentru liceeni!”.

Mărturisesc faptul că în primele secunde nu am înțeles la ce se referea. Și recunosc faptul că, din cauza unor tipare mentale pe care încă lucrez să le schimb, am momente în care nu „mă prind” repede despre ce este vorba. ☹

Dar l-am întrebat: „La ce anume te referi?”. Și l-am întrebat pentru că, în mintea mea, era clar numele proiectului: „Dăruiește pentru Educație!”. Și mi-a răspuns:

„Numele de acum – Dăruiește pentru Educație! – este pentru Dăruitori, Sponsori și Parteneri. Dar, pentru liceeni, care este numele proiectului?”.

I-am mulțumit pentru întrebare și pentru că m-a pus pe gânduri. Am plecat din acea clasă de liceu cu o întrebare în minte, întrebare la care am aflat răspunsul mai târziu, pe măsură ce am „șlefuit” proiectul: „PASIUNE + ACȚIUNE = REZULTATE”.

Acum, numele proiectului este complet, pentru că este format din două nume: unul pentru Dăruitori, Sponsori și Parteneri, și unul pentru liceeni.

Dăruiește pentru Educație! – PASIUNE + ACȚIUNE = REZULTATE

Știu, e un nume cam lung, dar în documentele mele îi spun simplu „DE”. 😊

Acum, dacă tot avem un nume cu care am ajuns la peste 8.000 de liceeni în 5 sezoane, încurajezi și tu liceenii să-și descopere pasiunile și să le monetizeze? Dacă da, hai alături de noi în Sezonul 6 al proiectului, 2022 – 2023. Începem în octombrie, anul acesta, 2022! Ținta noastră este de 10.000 de liceeni din toată țara.

Mulțumesc!

DĂRUIEȘTE!

*Am preferat să creez o formulă matematică în loc de acronim, pentru că acronimul ar fi fost PAR, ceea ce nu ar fi fost deloc o idee grozavă! 😊