CUM A APĂRUT PROIECTUL PENTRU LICEENI „DĂRUIEȘTE PENTRU EDUCAȚIE!” – La ce ajută matematica? – XIV


La ce ajută matematica? Iată la ce:

În cele 5 sezoane ale proiectului „Dăruiește pentru Educație!” am încurajat peste 8.000 de liceeni să-și descopere pasiunile și să le monetizeze.

În Sezonul 6, care începe în octombrie anul acesta, vrem să încurajăm 10.000 de liceeni să-și descopere pasiunile și să le monetizeze.

E o țintă posibilă? Da, este! Cum? Cu ajutorul tău și al oamenilor care aleg să se implice.

La un număr de aproximativ 30 de liceeni per clasă, 10.000 de liceeni înseamnă aproximativ 333 de clase.

Un ritm bun de lucru este de 5 clase pe zi, la același liceu sau la licee apropiate (ca să avem timp să ajungem la ore).

333 de clase împărțite la 5 înseamnă un număr de aproximativ 66 de zile prin licee.

Din tot anul școlar mizez pe un număr de 6 – 7 luni în care putem desfășura proiectul (nu am pus la socoteală septembrie, decembrie și iunie).

Rezultă un număr de 9 – 11 zile pe lună cu întâlniri cu liceenii. Restul zilelor din lună sunt pentru deplasări, alte proiecte, vacanțe, sărbători legale etc.

Pot singur? Nu! E prea mult! Adică aș putea, dacă m-aș ocupa doar de acest proiect. Dar vom avea Mentori care vor merge în anumite licee și vor susține întâlnirile cu liceenii.

Acum… bugetul estimat pentru Sezonul 6 este de aproximativ 250.000 de lei – 333 de clase x 750 de lei per clasă. Adică aproximativ 50.000 de Euro. Banii acoperă toate cheltuielile proiectului pentru Sezonul 6.

Dacă faci parte dintr-o companie care vrea să ajungă la 10.000 de liceeni și peste 300 de diriginți și profesori, dă-mi un semn, discutăm și stabilim planul de acțiune. Avem nevoie de un Sponsor important pentru acest sezon, sponsor care valorizează acest proiect.

Contăm în continuare și pe donațiile oferite de persoane care aleg să dăruiască din veniturile lor.

Mulțumesc!

DĂRUIEȘTE!