La Mulți Ani, „Dăruiește pentru Educație!”


 

Astăzi, 13 noiembrie, se împlinesc 3 ani de la lansarea proiectului „Dăruiește pentru Educație!”, un proiect prin care încurajăm liceenii să-și descopere pasiunile și să le pună în practică.

 

La Mulți Ani!!!

 

La Mulți Ani tuturor Dăruitorilor care au ales să se implice în proiect investind bani, timp și energie! Apreciez gestul fiecăruia dintre Dăruitori!

 

La Mulți Ani tuturor liceenilor care au fost și sunt implicați în proiect! Onorez străduința fiecărui licean și fiecărei liceene de a-și descoperi pasiunile și a le pune în practică!

 

La Mulți Ani tuturor diriginților care ne-au sprijinit și ne sprijină în acest proiect! Recunoștință pentru ceea ce fac pentru liceenii cărora au ales să le fie diriginți!

 

La Mulți Ani membrilor familiei mele – Marinela, Cristina și Vlad – care m-au ajutat și mă ajută în continuare să fac ceea ce este de făcut! Mulțumesc pentru răbdare, atenție, ascultare, încurajare și pentru ideile pe care le-au adus în proiect! Mulțumesc!

 

Și La Mulți Ani pentru toți cei care ne ajută cu un gând bun, cu o recomandare, cu o idee, cu o acțiune în acest proiect! Fiecare gest contează pentru că un proiect este făcut din idei, gesturi și acțiuni! Mulțumesc!

 

Și iată și cea de-a treisprezecea conștientizare:

 

Sărbătorește rezultatele! Bucură-te de rezultatele obținute!

 

Pentru că e important să faci ce este de făcut și e important să te bucuri de rezultate, să le sărbătorești.

 

Acest lucru îl facem astăzi, când proiectul „Dăruiește pentru Educație!” împlinește 3 ani de la lansare.

 

3 ani frumoși, cu rezultate frumoase și cu provocări pe măsură.

 

3 ani în care ne-am întâlnit cu peste 6.500 de liceeni din toată țara pe care i-am încurajat să-și descopere pasiunile și să le pună în practică.

 

3 ani în care am reconfigurat și am șlefuit de multe ori fiecare din cele 3 întâlniri de 45 de minute cu liceenii.

 

Urmează alți ani în care continuăm proiectul pentru a ajunge la cât mai mulți liceeni. Și putem ajunge și prin intermediul tău.

 

Dacă vrei să fii Dăruitor în proiectul „Dăruiește pentru Educație!”, acum poți dona foarte ușor aici. Alege suma potrivită pentru tine și noi îți trimitem Certificatul de Dăruitor. Fiecare donație primită din partea Dăruitorilor ne ajută să ajungem la și mai mulți liceeni pe care îi putem încuraja să-și descopere pasiunile și să le pună în practică. Mulțumim!

 

DĂRUIEȘTE!

 

Și dacă dorești să fii informat despre acțiunile din proiect, abonează-te la newsletter-ul „Dăruiește pentru Educație!”. Voi trimite săptămânal un mesaj pentru a păstra o bună comunicare cu tine.

 

Abonează-te la newsletter

 

Iar dacă vrei să faci parte din Comunitatea „Dăruiește pentru Educație!”, te invit pe grupul de Facebook „Dăruiește pentru Educație!”. Îl poți găsi aici. 

 

Aici este comunitatea celor care îi încurajează pe liceeni să-și descopere pasiunile și să le pună în practică. Pentru că o Viață trăită cu pasiune este mai frumoasă decât o viață trăită fără pasiune.

 

Te invit în această comunitate să vii cu idei despre ce putem face acolo unde suntem pentru a contribui cu toții la educația din România. Vom dezbate împreună aceste idei și vom alege tot împreună căi creative de acțiune pentru a genera rezultate frumoase.

 

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

 

La Mulți Ani „Dăruiește pentru Educație!” și la mai mulți liceeni încurajați să-și descopere pasiunile și să le pună în practică!