CUM A APĂRUT PROIECTUL PENTRU LICEENI „DĂRUIEȘTE PENTRU EDUCAȚIE!” – Lansarea proiectului – VII


Prima clasă de liceu la care am vrut să merg cu proiectul a fost clasa lui Vlad, băiatul nostru, al Marinelei și al meu. În 2017, Vlad era în clasa a noua la Colegiul Național „Mihai Viteazul”. Când i-am spus de proiect, s-a uitat la mine și a „mustăcit”, cum că nu ar fi momentul potrivit. Am zis „Bine!” și mi-am îndreptat atenția în altă direcție.

Și mi-a venit o idee, cum altfel decât creață! 😊 L-am sunat pe Bogdan Gheorghiu, unul dintre foștii colegi de liceu, să-l întreb dacă pot veni cu proiectul la clasa lui. Bogdan este profesor de informatică la Colegiul Național „Spiru Haret” din Tecuci. Adică liceul unde am absolvit în 1990, secția electrotehnică. Pe atunci îi spunea Liceul Industrial nr. 1.

Bogdan mi-a spus că nu mai este diriginte, dar soția lui, Carmen Gheorghiu, este. Și, cum au fost de acord amândoi, am lansat proiectul luni, 04 decembrie 2017, în clasa a 9-a A din acest liceu. A fost fain și m-am bucurat tare mult că Vlad nu a vrut să vin la clasa lui, pentru că mi s-a părut mai potrivit să lansez proiectul la liceul pe care l-am absolvit! 😊 Pentru că așa se așează lucrurile uneori!

Până la urmă am fost și la clasa lui Vlad și la încă o clasă din Colegiul Național „Mihai Viteazul”, grație celor doi Dăruitori de atunci, Cristina Netoiu și Alexandru Benegui, cărora le mulțumesc și le apreciez gestul! Ca, de altfel, tuturor Dăruitorilor care se implică în acest proiect, fie că sunt Dăruitori persoane fizice sau juridice, Sponsori sau Parteneri. Fără voi, acest proiect nu ar fi posibil. Mulțumesc!

Hai și tu ca Dăruitor, Sponsor sau Partener în proiect, să încurajezi liceenii să-și descopere pasiunile și să le monetizeze! Hai alături de noi în Sezonul 6 al proiectului, 2022 – 2023. Începem în octombrie, anul acesta, 2022! Ținta noastră este de 10.000 de liceeni din toată țara.

Mulțumesc!

DĂRUIEȘTE!

P.S. Evident, fotografia este din 04 decembrie 2017, de la clasa a 9-a A, de la Colegiul Național „Spiru Haret” din Tecuci. 😊