CUM A APĂRUT PROIECTUL PENTRU LICEENI „DĂRUIEȘTE PENTRU EDUCAȚIE!” – Întrebarea – II


După ce am tipărit cartea „Obiective și Obiceiuri”, mi-a apărut în minte o întrebare pe care mi-am adresat-o zilnic, timp de 4 luni de zile. Și, astfel, pe 13 noiembrie 2017, a apărut proiectul.

Întrebarea a fost aceasta: „Ce fac cu această carte?”. Cu alte cuvinte, bun, mi-a venit să o scriu și am scris-o, am tipărit-o, am început să o vând, dar ce fac mai departe cu ea?

Și, întrebându-mă zi de zi, timp de 4 luni de zile, cu dorința de a afla răspunsul, l-am aflat. De fapt, m-am „trezit” cu el în cap pe la început de noiembrie. A fost în acea zi o efervescență în mintea mea, ceva de speriat! 😊 Pur și simplu „curgea” informația în mintea mea, despre cum se va desfășura proiectul. Ca și cum se „deschideau” planuri în fața ochilor mei, cu o claritate ce poate bulversa mintea rațională. Iarăși, un proces greu de explicat în cuvinte, dar minunat ca și trăire.

Cu această ocazie mi-am adus aminte, încă o dată, că, atunci când avem o întrebare la care vrem cu adevărat un răspuns, și adresăm acea întrebare cu perseverență, este imposibil să nu primim răspunsul. Cui adresăm întrebarea? Universului, Vieții, lui Dumnezeu sau minții tale, cum vrei să-i spui. Important este să adresezi întrebarea pentru că răspunsul „plutește” și „așteaptă” pe undeva, prin Univers. 😊 Pentru aceasta, lucrul cu intenția și intuiția este esențial pentru a obține informațiile dorite din Univers. Mulțumesc, Nicoleta, pentru ceea ce am învățat de la tine referitor la lucrul cu intenția și intuiția (Nicoleta este Maestra care m-a inițiat în Reiki).

Iar pe 13 noiembrie 2017 am lansat proiectul, printr-un anunț pe Facebook. Rezultatele care au apărut în următoarele 2 săptămâni mi-au arătat că proiectul are Viața lui și știe încotro să meargă. Ce aveam eu de făcut era să mă pun în starea de a-l urma. Atât.

Revin în următorul articol cu detalii privind rezultatele din primele două săptămâni de după lansarea proiectului! 😊

Dacă vrei să încurajezi și tu liceenii să-și descopere pasiunile și să le monetizeze, hai alături de noi în Sezonul 6 al proiectului, 2022 – 2023. Începem în octombrie, anul acesta, 2022! Ținta noastră este de 10.000 de liceeni din toată țara.

Mulțumesc!

DĂRUIEȘTE!