Metoda întrebărilor sistematice (metodă de identificare a pasiunilor)

Din perspectiva mea, în prezent sunt multe metode de identificare a pasiunilor, metode ce pot fi utilizate individual sau cu ajutorul unui specialist.

Sunt atât de multe încât doar cine nu caută nu găsește și, practic, este imposibil ca din atâtea metode să nu fie niciuna potrivită pentru tine.

Din cele 5 metode de identificare a pasiunilor pe care le prezint liceenilor la prima întâlnire, aceasta am ales să o postez aici, fiind doar pentru cei care caută cu adevărat. Este o metodă care dă rezultate foarte bune pentru că utilizarea sistematică a celor 7 întrebări deblochează mintea și o canalizează în direcția potrivită.

Următoarele întrebări merită să ți le adresezi în fiecare zi, o anumită perioadă de timp (1 – 3 săptămâni), pentru a obține răspunsurile potrivite pentru tine. Poți nota pe o foaie de hârtie răspunsurile care îți vin în fiecare zi în minte și te poți opri atunci când simți că ceea ce ai scris este într-adevăr ce e potrivit pentru tine. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, îmi poți scrie la romeo@romeocretu.ro sau pe Instagram.

 

Ce îmi plăcea foarte mult să fac atunci când eram mic/ă?

Care sunt cele mai importante 3 lucruri pentru mine în Viață?

Care sunt 3 lucruri pe care observ că le fac cu cea mai mare plăcere?

Care sunt 3 lucruri ce simt că mă împlinesc cu adevărat atunci când le fac?

Cine mi-ar plăcea să fiu cu adevărat și de ce? (uită-te la răspunsurile de la întrebările anterioare și observă care este răspunsul la această întrebare)

Care ar fi o posibilă PASIUNE pe care aș putea-o exprima în lume?

Cum aș putea exprima această PASIUNE la cel mai înalt nivel în Viața mea?